Domácí zdravá kávová zmrzlina z tvarohu

Domácí zdravá kávová zmrzlina z tvarohu

Recept na zdravou domácí zmrzlinu
  • 3 domácí bio tvarohy z farmy
  • 2 plné polévkové lžíce mleté zrnkové kávy
  • Sirup z agáve dle chuti
  • (Špetka pravé vanilky – nemusí být!)

Postup

  • Všechny přísady společně dobře promícháme.
  • Já jsem použila kuchyňský robot a opravdu kvalitně vyšlehala.
  • Poté jsem zmrzlinu dala v uzavřené míse s víkem do mrazáku.

Sirup Z Agáve BIO RAW 1,4 Kg

Sirup se vyrábí speciální technologií odpařováním ve vakuu při teplotě do 45 °C z mexické rostliny agáve, která je známá hlavně pro výrobu teqily. Tím si uchovává všechny své nutriční hodnoty a nedochází ke karamelizaci cukrů. Díky vysoké sladivosti stačí přidat do pokrmu či nápoje jen malé množství sirupu, čímž dosáhneme oproti cukru polovičního množství kalorií.

  • TOP BIO RAW VEGAN KVALITA
  • V porovnání s jinými sladidly má vysokou sladivost, takže ho je potřeba skutečně velmi malé množství
  • Sirup má velmi nízký glykemický index (kolem 27)